Replika Cartier Santos De Cartier Stor recension

Den kanske mest tittade funktionen på denna klocka, urtavlan, är en satinborstad mörkgrå och har en järnvägsstil-sekunders och minuters spårdesign placerad på omkretsen av den mörkgrå, borstad inre urtavlan. Ett datumfönster finns vid klockan 6 och använder en svart bakgrund med vita siffror för dagen i månaden.

Den yttre urtavlan har en slät finish med självlysande material som används på de svärdformade visarna, vittryckta romerska siffror och små indexmarkörer vid vart och ett av femminutersintervallen.

Denna klocka drivs av det interna 1847 MC självuppdragande urverket. Denna 23-juvel tillverkade kaliber har automatisk lindning, mäter 25,6 mm i diameter, har en frekvens på 28 800 (4Hz) och kommer med en 42-timmars kraftreserv.Sammanfattningsvis: detta är en utmärkt och historiskt betydelsefull klocka som kommer från en välrespekterad urmakare. Den har några uppdaterade funktioner och körs på en självuppdragande replicas de relojes. Det är också tillgängligt till ett pris som gör det mer tillgängligt än många andra lyxklockor från liknande märken.

Den här kollektionen innehåller också några andra modeller med olika färger, material och remvariationer. Dessa inkluderar en tvåfärgad modell med gult guld och rostfritt stål med blå visare, en annan modell med ett varmt grått läderband och ett roséguldfodral.CartierVid det här laget skulle vilken klockkännare som helst ha hört historien om hur Alberto Santos Dumont, Pilotvän till Cartier 1911 bad honom att skapa en klockdesign som han enkelt kan kontrollera på sin handled när han flyger sitt plan. Den legendariske franska urmakaren och kunglighetens juvelerare gick direkt till det och gjorde sitt historiska anspråk på det första armbandsuret för män.

Medan armbandsuret fanns kvar en kort stund innan, var det Cartier, som hade modedesignbranschens ögon och öron med sina exklusiva smycken som populariserade armbandsuret och gjorde det på modet. Kollektionen gick ut på gatorna och gjorde vågor i modevärlden.

Århundradet och mer som hade passerat sedan dess introduktion gjorde att Santos kunde utvecklas och bli en av Cartiers mest populära samlingar och är nu en samling som har vuxit med stormsteg med många underserier inom sig som den nu nedlagda Santos Dumont design. Idag ska vi titta på en ny Santos-modell replicas rolex, en stor modell som heter Santos de Cartier Large. Låt oss hoppa direkt in, ska vi?

Cartier Santos De Cartier Stor recensionAtt döma av nomenklaturen för den här serien kan du förvänta dig att den här klockan har ett större fodral. Den här mäter 39,80 mm och har en boetttjocklek på 9,38 mm och för en fyrkantig klocka har den en fantastisk handledsnärvaro. Denna storlek är cirka 5 mm större än Santos du Cartier Medium-modellerna. Fodralet är tillverkat av borstat rostfritt stål och har en svart ADLC-belagd ram fäst vid fodralet med 8 skruvar.

Los comentarios están cerrados.